desember 2014

bæsjemenneskerog hun er så flink til å få meg til å føle meg liten. pitteliten. jeg lurer sånn på om hun vet det selv. jeg tror ikke det. men hun får meg alltid til å føle meg dummere enn dummest. og plutselig så mister jeg troen på meg selv. går rundt og tror at jeg er dum. synes det er så teit at én person skal kunne stjele alt jeg har av selvtillit. jeg må slutte å la andre mennesker definere meg. det er så bortkastet.

11

og det er så rart å ikke vite. bare tro. bare lure. den 17. desember er jeg ferdig med å lure. da skal jeg endelig få svar. jeg har begynt å krysse fingrene mine igjen. jeg lukker øynene mine, hvisker enkelte ord - om og om igjen. og jeg håper at hvis det finnes en gud, så er han med meg nå.

the only heaven i'll be sent to, is when i'm alone with you

og det er det å drikke hvitvin som om det var vann. det er det å føle seg fin. det er det å tåle alt i hele verden. det er det å drepe teite mannfolk med blikket sitt. det er det å plutselig høre at han synger maria av blondie. det er det å smelte til en liten dam på gulvet sånn at alle andre kan se det. det er det å føle hvordan hjertet hopper over noen slag. det er det å høre han synge ut mot havet av rune rudberg. det er det å le så masse at kinnene gjør vondt. det er det å ha en klissete kjæreste. det er det å like å ha en klissete kjæreste. det er det å kjøpe mere vin. det er det at bargutten sier du har fremdels stjerner i øynene når du ser på han, du. det er det å kjenne hvordan rødmingen sprer seg over hele ansiktet. det er det å kysse han. det er det å spise kebab uten å bry seg om alle kaloriene. det er det å fryse, men samtidig være så himla varm inni seg. det er det å like regnet i bergen. for regnet i bergen treffer ansiktet mitt som noen bløte, deilige kyss.

hits