desember 2013

one day you will learn how to give and receive love like an open window, and it will feel like summer every day.

i går kastet jeg øl i trynet på en fyr. wups.

 

tror jeg har fått nok av folk som skal mene ditten og datten om han og meg. jeg orker ikke finne meg i det mer, jeg skal ikke måtte finne meg i det. det er så feil og usmakelig på alle mulige måter. det er tre måneder siden sist jeg var ute, og når jeg så endelig drar ut, er det jo for å kose meg. og så kommer det alltid en eller annen spydig kommentar retta mot han og meg. vet du hva? hold kjeft. gå nå heller å se deg selv i speilet- er det så jævla mye å være stolt av?

 

jeg har funnet personen min, og det er ingenting som er feil i det.

the conversations between your fingers and someone else's skin- this is the most important discussion you can ever have 

walking in the airjeg har eksamen på mandag. mamma ringte og lurte hvordan det gikk, og om jeg grudde meg. men... tingen er det at jeg ikke gruer meg. jeg prøver å være flink. jeg prøver å lese. men så orker jeg liksom ikke. jeg klarer ikke helt bry meg. mangler litt motivasjon, kanskje? jeg vet ikke. vet bare at det her er så jævlig ulikt meg. men når jeg tenker meg om, så er vel alt jeg har gjort i det siste så jævlig ulikt meg..

 

har du endelig begynt å gi litt faen?
hm.. hah, ja.. kanskje jeg har det..
nemmen, så bra da, baja!!

 

tenk at jeg har en mamma som jubler over at jeg gir litt faen

the strongest drug that exists for a human is another human being.lurer sånn på om det alltid vil rive litt i hjertet mitt når jeg er sammen med dem. når jeg ser dem sammen. kanskje klarer de å rive av en hel bit hver, kanskje blir alt bedre da

hits