desember 2010

jeg vil

1. jeg vil studere psykologi, helst i københavn.

men han sier jeg er for følsom, og at andres tårer vil smitte over på meg. dessuten tror jeg ikke karakterene mine strekker til. hvis ikke jeg vil til tromsø da. tromsø.. kanskje jeg skal bli jordmor i stede. jeg tror det også kunne vært fint. tenk å kunne ta i mot fine skatter hver dag.

2. jeg vil reise, masse.

3. jeg vil til afrika for å hjelpe søte barn eller dyr.

men er redd for at tiden løper fra meg. det var dette året her jeg skulle kysse sjokoladebarn i pannen. neste år skal jeg begynne å studere. og plutselig er jeg voksen. da har man ikke lenger tid til slike ting.

4. jeg vil drikke vin med fine mennesker, og danse så mye at hele kroppen verker dagen etterpå.5. jeg vil oppleve den store kjærligheten.6. jeg vil ha et stort og veldig fint bryllup med blomster og en vakker kjole med mannen i livet mitt.7. jeg vil få to - tre fine, friske barn.


min største frykt er at jeg ikke kan få barn. at jeg aldri finner en mann, og slik ender opp uten barn. eller at jeg forsvinner før sjansen min kom. da han sa at min lykke ble barn, kunne jeg kjenne hjertet mitt banke. for meg er det meningen med livet, å skape en familie.

8. jeg vil adoptere en sjokoladegutt, eller jente.


vil redde en liten sjel som fortjener alt i hele verden, om ikke enda mer også.

9. jeg vil finne drømmehuset. det skal være akkurat passe stort - plass til en familie på ca. fem + et gjesterom. også må det ha en stor hage, sånn at det er god plass til en trampoline. det skal også være litt skjermet, sånn at jeg kan sprade ute på sommeren i undertøy uten å være redd for at naboen og forbipasserende ser meg. veggene skal være malt i lyse fine farger og dekorert med bilder av mine fine barn, og brude bilder av meg og mannen min da. 


også vil jeg ha en liten kattepus som jeg kan ligge på badegulvet med, en slik en som sniker seg inntil meg om natten.

10. jeg vil bli en rund og god gammel bestemor som kan lukke øynene sine og smile når hun tenker tilbake på livet sitt.


vil ha søte barnebarn som jeg kan lure sukkertøy inn i munnen på når mammaen ikke ser, bare fordi det er sånn bestemødre gjør. og jeg skal kunne bake verdens beste sjokoladekake.

no brain, no paindagene de bare flyter over i hverandre. mandagtirsdagonsdagtorsdagfredaglørdagsøndag. alt er bare rot. jeg er bare rot. vanskelig å få seg opp om morgenen. men jeg får meg opp. hver eneste dag. tankene mine lever sitt eget lille liv og jeg får egentlig ikke med meg noen ting. alt som skjer utenfor hodet mitt er på en måte stengt av. noen ganger lurer jeg på om hjernen min har gått i dvale. nesten som om man ser på tv i svart hvitt, uten lyd. eller kanskje den bare er skrudd av. tom for strøm. helt svart. bare ingenting. men i morgen reiser jeg til københavn noen dager. jeg krysser fingrene på at verden er finere der. verden er alltid finere andre steder. akkurat som om man våkner litt igjen.

06.des.2010
greg laswell - girls just want to have fun

hits