desember 2009

the heart has reasons that reason cannot know

nå er jeg ferdig. nå kan juleferien bare komme å ta meg. tullerikke. kroppen min er nesten død. ryggen min klarer nesten ikke bære meg mer. den gjør så vondt. au. jeg har faktisk holdt ut et halvt skoleår uten noe fravær, ikke en eneste time, ikke en eneste dag. jeg har vært flink. jeg er stolt av meg selv, hih. men nå er jeg sliten, veldig sliten. kroppen verker, og sengen frister mer enn alt annet fortiden. men det går bra, jeg har det bra. sånn egentlig. hvis man bare ser bort fra alt det som ikke er så bra. jeg tok faktisk meg selv i å smile lenge etter at jeg hadde fått en klem av deg, pratet med deg. blir jeg virkelig så lett betatt? tydeligvis. tragisk, jeg vet.

you watch the stars fade

ta deg sammen, skjerp deg. det nytter ikke å være så jævla negativ hele tiden, du kommer ingen vei med det. ikke vær så svak, du er sterkere enn det her.

men jeg klarer ikke ta meg sammen. jeg har ikke mer energi igjen til å smile. og hva hvis jeg ikke er sterkere enn det her?

all the lights are shining so brightly everywhere

hei, jeg har fått vinterhår og jeg hater det. det regner og snøen min forsvinner. jeg er godterisjuk hele tiden. jeg har vondt i ryggen. jeg er sint, kjempesint. klagedag? ja, jeg har klagedag hver dag. over til noe fint noe, jeg har laget meg en liste over hva jeg ønsker meg, vil du se? klart du vil, det er verdens fineste ønskeliste. tullerikke

hjerte
1. gi meg robert pattinson, da blir jeg lykkelig

hjerte
2. jeg vil ha en liten pusekatt som jeg kan kose meg med

hjerte
3. gi meg sommer hele året

fisk
4. jeg savner fomle, gi meg en ny fomle

hjerte
5. gi meg sommerfugler i magen, mange sommerfugler

hjerte
6. gi meg et nytt klesskap med masse fine klær inni

hjerte
7. masse klær

visste dere at det fantes julesommerfugler også?

..

hits