november 2010

this world can be ugly, but isnt it beautiful?i dag tidlig var jeg på elixia. usminket og svett gikk jeg gjennom byen for å komme meg til bussen. selv om det ikke var så kaldt, holdt jeg på å fryse i hjel. så møter jeg blikket på en gammel mann, også smiler han verdens fineste smil til meg. også sa han at jeg var pen, med de fine rosene i kinnene mine. varmt i hjertet. gamle menn er søtest. de slenger så fine kommentarer til en, akkurat som at de ser at akkurat hun trengte det.

dessuten så kom julesommerfuglene til magen min i dag. SOMMERFUGLER!! herregud, de har ikke vært der på en evighet. de er så fine, også gir de en så deilig følelse. håper dere også pleier å få slike fine sommerfugler med nisseluer på i magen når det begynner å nærme seg jul. det fortjener alle.

meeen nå stikker jeg på elixia igjen, JEG ER FLINK. kroppen min trenger det da. vi vil jo tross alt ikke ha en mage som har sitt eget lille diskotek bare man går. hehe nei...
det er ikke like kult som det høres ut som.

the world is sick, so kiss me

dette bildet var så fint at det stakk i hjertet mitt. skulle ønske jeg også kunne være så fin. da hadde guttene falt som fluer. en etter en.

those were yesterday's feelings.elixia redder meg. begynner å komme meg litt

tell me how's the way to be.. tell me how's the way to go.. tell me all that i should know..
daniel - bat for lashes

mammaen min har det vondt. man hører det i stemmen hennes. man ser det i øynene. måten hun går på. tror ikke alle ser, men jeg ser det så godt. mamma har alltid vært så tydelig for meg. siden jeg var liten. egentlig har hun vondt av en grunn som gjør meg sint. irritert. men hvordan kan man bli det. man kan ikke bli det. for jeg forstår jo, sånn egentlig. så jeg får tårer i øynene og sier at det ordner seg, at hun må gjøre det hun føler er riktig. det er viktig at hun gjør det som er best for henne. river meg i biter. river henne i biter. teit av meg å skrive det her. jeg vet. men mammaen min har vondt.

råtner.i kveld skulle jeg ut med noen fine mennesker. jeg skulle drikke med full på deilig vin fra frankrike. jeg skulle danse rundt slik jeg alltid gjør. men jeg er sliten. og jeg vil så mye heller gå meg en liten tur og ta sol, komme hjem til et varmt hus og se på x-factor. jeg vil legge meg etter senkveld, bare sånn at jeg klarer å stå opp klokken 09.00 i morgen. for da rekker jeg å dra på trening på elixia klokken 10.00. men jeg føler jeg må dra. være litt sosial. det er sikkert godt for meg. tårer. vil ikke. men må.

jeg lar drikken være hjemme. tar bare på meg en vanlig bukse og en søt, rosa topp. kjører meg bare en liten tur. drar hjem igjen i elleve tiden. så kan jeg dra på elixia i morgen og føle bra om meg selv.

HERREGUD. jeg er så kjedelig.

living on a rainbow

black eyed peas - the time (dirty bit)

jeg har klippet meg. og det var egentlig på tide, det hadde jo blitt for langt og for tungt. men jeg lurer på om jeg klippet vekk krøllene mine også. dere skjønner, de er ikke der mer.

???

hits