september 2012

per asbera ad astra

litt sånn som det føles, liksom

easy come, easy go

joshua radin - the willow

jeg savner lille vennen min.
jeg fikk ikke nok sommer i år.
jeg ble ikke klar for hverdagen, den kom for fort.
jeg synes regnet i bergen er finere enn regnet andre steder.
jeg henger ikke helt med, tiden løper raskere enn meg.
jeg tror ikke han leker med meg.
jeg vil ikke spenne bein lenger, men gammel vane er vond å vende.
jeg lurer på hvordan man skal slippe noen inn til hjertet sitt, jeg synes det er vanskelig.
jeg tenker for mye.
jeg ler så tårene triller.
jeg har ikke motivasjon til å lese i skolebøkene.
jeg føler likevel at jeg har valgt rett da jeg tusler rundt i hvit drakt.
jeg skulle ønske jeg var tøff.
jeg er feig.
jeg trenger å bli glad i treningen igjen.
jeg hater magen min.
jeg elsker mat.
jeg får ikke sove.
jeg tror jeg holder på å bli forelsket.
wups

you'll find him next to me

i morgen skal jeg se han igjen, og jeg gleder meg

jeg gleder meg

would you trade your heart for a stone?PANG

det var det panget jeg ventet på. det panget som du sa ikke fantes, jammen jeg trenger jo et pang...
hadde du glemt at jeg som regel får det slik jeg vil? jeg får det alltid slik jeg vil

dere skulle sett han når han spiller. han er så innmari flink. han treffer et eller annet inni deg. og jeg synes han er finest, kjekkest. de sier at de ser det i øynene mine, at de lyser litt ekstra når han kommer bort

 
----

 

han ser på deg. nei, han gjør jo ikke det. jo, han ser på deg hele tiden. slutt opp, nå gjør du sånn at jeg begynner å tro at han gjør det. jammen han gjør det.


også plutselig gikk vi fnisete hjem med cdene hans.
også plutselig begynte han å sette seg sammen med oss i pausene sine.
også plutselig fikk vi klemmer.
også plutselig hadde han nummeret mitt.
også plutselig fikk jeg melding.
også plutselig tok han på låret mitt.
også plutselig hvisket jeg i øret hans at jeg liker deg jeg.
også plutselig kunne jeg ikke puste fordi sommerfuglene bare eksploderte.

KABOM

and they will all agree, that i'm a suffocator

okei da, så traff du meg litt. bittelitt. kanskje jeg trengte et slag i trynet, kanskje jeg trenger 500 til. og dere får bare sutring. sutring på sutring på sutring. men jeg håper dere vet at jeg er mer enn bare sutring, for jeg er ei blid jente også. jeg smiler masse. jeg tror de fleste av dere forstår det.. ikke sant?

1. sist mandag var vi ute på livet og lo så tårene trillet.
2. på fredag koste vi oss inne i leiligheta med kortspill og godteri.
3. på lørdag tuslet jeg og ei fin ei rundt i butikker og jeg fant meg et par fine sko, en bukse, en genser og en dressjakke.
4. på søndag var jeg og hun ene på sats og på kvelden var det sol i bergen- og vips så lever jeg i paradis.
5. jeg har fått meg en jobb. jeg var så heldig at jeg ble tilbudt den første jobben jeg søkte på.. det gjorde meg så glad! dere vet, det gjør godt i hjertet å vite at andre synes du er ålreit.
6. jentene på studiet er fantastiske. de er noen av de søteste jentene jeg noen gang har møtt. vi har det så fint sammen og jeg blir ikke sliten av å være med de, det er ålreit.
7. jeg har bestilt meg flybillett hjem til jul. tenk at jeg har det så fint her at jeg ikke tror jeg kommer til å ha noe behov for og reise hjem før jul. det er jo ganske lenge til hvis man tenker på at det er første gangen jeg bor hjemmefra.
8. i dag har jeg vært på sats, på power step- det samme som elixias cardio step intervall. gjett hvem som syklet hjem igjen med et smil om munnen da? jeg. kanskje trenger jeg ikke elixia, kanskje trenger jeg bare meg selv og beina mine.
9. nå skal jeg og jentene mine ut. ja, ut på en tirsdag. hvorfor? fordi vi har lyst, fordi vi skal ha det gøy, fordi han skal synge.
10. jeg har ikke fortalt dere om han heller. når han synger løsner knuten i magen litt, og brått kan man kjenne sommerfuglene flakse svakt der inne et eller annet sted. han setter seg med oss i pausene sine og sier at vi er supre. jeg vet ikke helt hvordan jeg skal tolke ting han sier, men jeg flørter i alle fall så det renner av meg. 

nemmen, sitter ikke du inne og sturer i veggen hele tiden da? er ikke du en utakknemmelig bitch 24/7?
nei, tenk.
jeg skriver bare ikke om disse dagene, og kanskje er det litt dumt.. for jeg tror jo litt på det å tenke seg glad. men det er bare det at alle andre vet allerede hvor gøy jeg hadde det sist mandag, hvor koselig jeg hadde det i helga og hvor utrolig deilig det var å trene litt. så derfor skriver jeg heller til dere at jeg ikke kom meg på skolen i dag, fordi jeg ikke klarte, fordi jeg lå våken i hele natt. noe jeg har gjort mye i det siste. jeg sliter med søvnen igjen. tankene mine blir så høye om nettene og jeg klarer ikke stenge de ute. og det er slike ting som gjør så himla vondt i hjertet.. men det å kunne dele det med dere.. i stede for å holde det inni meg.. det fjerner noen kilo fra skuldrene mine. kanskje skal jeg bare se å vokse opp og bite tenna sammen. men jeg er sliten av å bite tenna sammen. så derfor biter jeg ikke tenna sammen. det å få ut alt det som gjør litt vondt her.. sutre til dere.. det gjør at jeg får energi til å dra ut på en tirsdag.. at jeg smiler og koser meg sammen med andre mennesker

---

hits