september 2011

just because she's pretty, doesn't mean you're ugly

i dag føler jeg meg ikke bra. i dag sa jeg at jeg var dårlig, og at jeg måtte droppe forelesningen. men det er jo bare jug. alltid jug. jeg er aldri syk. aldri så syk at jeg ikke klarer å dra på skolen. men så bare...
dere vet.. i dag er en sånn dag hvor man føler seg så mislykka og ekkel at det gjør vondt i magen

i kveld skal jeg på elixia for å bli glad igjen.
i morgen er alt bra.

jeg vil ha en pusekatt
eller kanskje en ny fomle
... jeg trenger en liten venn

jag saknar dig mindre och mindre, jag har glömt dig en vacker dag

you musn't be afraid to dream a little bigger, darling

åh sånne bøker burde jeg ha. jeg er en sånn en som elsker å tegne, klusse og skrive sånne setninger i slike fine bøker. de er liksom så hjerteee

i dag skulle jeg stå opp tidlig for å lese. men i stede sov jeg til halv tolv. hei sliten jente. og så begynte jeg å se på greys anatomy.. igjen. jeg trenger jo ikke noe hjertemedisin nå. eller gjør jeg? egentlig ikke. men samtidig så gjør jeg det. jeg har det så fint og mye bedre med meg selv enn hva jeg hadde det i hele fjor. tenk, jeg har gått et helt år og stanget inn i en vegg. jeg har gått i et helt år å ventet. ventet på hva da? livet. nå stanger jeg ikke i noen vegg lenger. jeg kom inn på det studiet jeg ville. jeg fikk den starten jeg ville ha. dagene mine er fylt med latter og masse fine mennesker. så hvorfor smeller det litt hele tiden da? hvorfor ligger jeg plutselig på badegulvet igjen da? det er litt sånn at jeg har begynt å kjenne på ting jeg før ikke klarte kjenne på. når det som før gjorde vondt er borte, er det liksom noe annet som kommer frem. noe annet som også har ligget der og gnagd, under alt det andre. tullete, jeg vet. og han ene foreleseren min sa at det er kanskje én, muligens to, som får A på eksamen av en klasse på 150 stk. han holdt visst veldig hardt på B'ene sine også. POWWW så forsvant alle håpene mine om og faktisk kunne få til dette her. mister helt troa på meg selv jeg..

noen ganger lurer jeg på om jeg ikke kan noe annet enn å klage..
egentlig er jeg ei slik ei som liker å smile da

you know what love is? love is for losers who are too afraid to be aloneif we were in a relationship i would become a weird scary version of myself. my throat starts constricting. the walls start throbbing. it's like a peanut allergy, like an emotional peanut allergy.

- no strings attached

egentlig så er det litt sånn det føles. når ting blir seriøst vet dere. jeg får liksom ikke puste da, får panikk. gjør dumme ting. ødelegger. tester ut grensene dine.
hvor mye tåler du?


... men jeg skulle ønske det ikke var sånn, for hjertet mitt lengter jo

i only want sympathy in form of you crawling into bed with menoen ganger lurer jeg på om det er derfor. derfor du er så mye viktigere enn alle andre. derfor det er så vanskelig å bare la deg gå. derfor hjertet mitt banker litt fortere bare jeg hører navnet ditt.

men nå er du noen andre sin

hits