juli 2010

jeg er forelsket

jeg har kommet hjem fra verdens fineste sted. jeg har aldri sett noe så vakkert. har dere noen gang vært på gotland - en øy utenfor sverige? dra dit. jeg skal tilbake. jeg vil bli gammel der med verdens fineste mann. jeg vil snakke svensk. jeg vil være like fin som alt som var der. jeg har vært lykkelig i to uker nå. jeg vil ikke tilbake til det vanlige livet, jeg vil bare være.. lykkelig. det føles nesten som en drøm, jeg har hatt det så fint. det eneste og største problemet jeg hadde på hele turen var da jeg begynte å gråte fordi jeg ikke følte meg fin. haha ja, det sier vel sitt.

værsegod mennesker, her får dere noen bilder. alt var seriøst akkurat sånn som bildene viser. perfekt
bli forelsket dere også fine mennesker, bli forelsket
hjertesmil

but uh-oh those summer nights


nå har jeg bestilt reiseforsikring, flybilletter og time for vaksinering av alle mulige slags sykdommer. jeg har også sendt søknad om visum til den danske ambasaden i ghana. så nå er jeg sånn type over 20 000 kroner fattigere. au.

tenk verden, jeg skal virkelig til ghana. hvor sykt er ikke det liksom? mamma vil jeg skal farge håret brunt, hun har også gitt meg forlovelsesringen sin. for det sto nemlig skrevet at jeg som hvit og blond ville få mye oppmerksomhet fra det motsatte kjønn og at det til tider kunne være greit å late som om man var godt gift her hjemme i norge. haha DET er sykt.


hadebra mennesker, nå stikker jeg en tur dit solen skinner. vi later som at det er syden, for da blir man med en gang litt slik superduper glad, men egentlig er det bare sverige. håper dere får masse regn ;-) da er det nemlig mye bedre for meg å kjenne solen mot huden.. jæ, jeg er egoistisk og koser meg når andre har det dårligere enn meg.. neida. eller jo

06.jul.2010jeg skal til ghana. jeg skal til ghana. jeg skal til ghana. herregud. JEG SKAL TIL GHANA!
hits