juni 2012

kaffær ikkje

kaffær ikkje, sa hun og smilte
nei, hvorfor ikke,
tenkte jeg
og nå er det det eneste som surrer rundt i hodet mitt
- kaffær ikkje..
noen ganger lurer jeg på om jeg liker livet oppafor bedre enn livet her. det er akkurat som om det ligger noe i lufta der som gir meg ro i sjela. kanskje er det sjølufta. kanskje er det bare fordi jeg alltid har ferie og at jeg endelig klarer å senke skuldrene igjen. sånn skikkelig. jeg vet ikke. det virker i alle fall som et avbrekk på meg. pusterom. hvorfor jeg alltid gråter når jeg kommer hjem igjen, vet jeg heller ikke. har alltid tenkt at det er fordi pappa og resten av familien der er så annerledes fra hvordan jeg er, at de sier ting som svir så i hjertet. men nå lurer jeg på om jeg kanskje gråter fordi den fine følelsen forsvinner så fort jeg setter meg i toget på vei hjemover. jeg vet ikke.

jeg sluttet å telle kalorier for to uker siden. ja, det er bare to uker siden. kjennes ut som 100 år. kjennes ut som at jeg har lagt på meg 100 kilo også. men når jeg veide meg i dag tidlig var det ikke én kilo en gang. det er rart med tanke på hvor mye dritt jeg har stappet i meg. tror jeg trengte en pause da.. for man blir jo litt rar i hodet av det. plutselig dreier hele dagen seg om å få regnestykket til å gå opp vet dere. men det funker ikke å spise så mye som jeg har spist nå heller. man føler seg så ekkel. oppblåst. feit. tjukkebollafeita. hun spurte om jeg hadde gått ned. ja litt, sa jeg. hun sa at jeg var flink. da ble jeg stolt. og jeg vil fortsette å være stolt. så i går tok jeg meg selv i nakken og i dag startet jeg dagen bra og har tenkt til å fortsette med det.

walk like an egyptianjeg er hjemme igjen fra egypt og har hatt det finest. skulle ønske en uke varte lenger, for dagene gikk så alt for fort. jeg har snorklet og sett så himla mye fint, resten av uka drømte man om koraller som strakk seg ned i evigheten og fisker i all verdens farger. jeg rei på kamel også, og danset rundt bålet mens beduinene spilte på trommer og sang i like the way you move it move it. haha døde vet dere. guiden vår fra apollo sa at man ikke måtte sette seg på en kamel før man hadde avtalt pris- for det viste seg ofte å være gratis og sitte på en kamel, men himla dyrt å gå av en. adam sa at vi var friends og at charlie likte meg, også spurte han do you trust me? naiv som jeg er tok jeg tak i hånda hans. heldigvis var adam en snill gutt og jeg fikk gå av en kamel gratis flere ganger. servitørene på hotellet syntes norwegian girls var so beautiful og ga oss gratis drink og is, selv om vi ikke hadde all inclusive. også lurte folk på om vi var starmovie. ja, sa vi.. very famous starmovie.. kommer hjem og tror jeg er prinsesse vet dere, selvtilliten har aldri vært høyere. neida. tuller bare. sola der var finest i hele verden og kroppen min har fått farge. føler meg så mye bedre bare med det. egyptiske mannfolk er ganske fine de også. jeg trodde ikke det og ble litt overrasket. han ene hadde de sjukeste øynene noensinne, hadde litt samme effekt som damon salvatore sine vet dere. men vi var flinke jenter og var tidlig hjemme på hotellet, og nøyde oss alltid med en-to drinker. jeg tror det er viktig å passe på, de er litt utspekulerte nedi der. ellers er jeg sikker på at jeg har spist tilbake alle kiloene mine, men jeg bestemte meg for at jeg ikke skulle tenke på det akkurat da. jeg har ikke begynt å tenke skikkelig på det enda heller. jeg ble litt matforgiftet og har hatt vondt i magen siden torsdag. vi var heldigvis sterke jenter og lot ikke det ødelegge noe som helst. kanskje derfor jeg er så himla sliten nå og sover fra 14.00-18.00 om dagene + hele natten. jeg skal tenke på vekta når magen ikke gjør vondt lenger og kroppen orker å bære meg litt lenger enn opp og ned trappa. lover. jeg har ikke gitt opp bare fordi jeg tok en liten pause. nei.

i morgen reiser jeg til molde, det ble bestemt akkurat nu. jeg har fått leilighet i bergen med to fine jenter. SYKT.

mat

nå har jeg hatt fri i 14 dager. og jeg har ikke gjort en jævla dritt,
bare kost meg

hits