mai 2012

but, my dear, this is not Wonderland

jentene sier at jeg prioriterer feil. og noen ganger tenker jeg at jeg gjør det. ganske ofte egentlig. men så blir jeg så irritert når de sier det, for hva vet vel de? kanskje jeg prioriterer feil for dem, men det som er riktig for de behøver jo nødvendigvis ikke være riktig for meg. nei. så hold kjeft da vel. ja, det var det jeg endte opp med å si. snap-snap-snap. og så ble det stille. og jeg måtte smile litt inni meg, og litt utenpå også.

jeg har tenkt ganske mye på det, for... dere vet... han skremte meg jo. men jeg ville gjort det samme igjen. eller, kanskje hadde jeg dratt til ghana og kysset sjokoladebarn på pannen. men ellers.. jeg ville gjort det samme igjen. jeg hadde valgt familien, psykologiboka og elixia fremfor en flaske med vin igjen og igjen og igjen om jeg kunne. vin gir meg ikke like mye. ikke i nærheten en gang. jeg blir bare sliten av vin og alt for masse latter, bruker så mye tid for å hente meg inn igjen etter det.

jeg er bekymret for deg, vet du.. hvorfor det? hæ? fordi jeg er redd for at du skal forsvinne.. hvorfor det? fordi jeg vil andre ting med livet mitt enn deg? fordi jeg er satt sammen på en annen måte enn deg? ?? altså, jeg er sta. superduper sta. jeg klarer fint å stable beina under meg selv. jeg har blitt sterkere i armene også - derfor er det ikke lenger like tungt å løfte seg selv opp igjen.. null stress. dessuten er det jo ikke akkurat slik at jeg er laget av glass heller. jeg er ingenting du behøver å være bekymret for. du trenger ikke bruke energien din på å fortelle meg hva jeg gjør feil.. for jeg gjør det som er riktig for meg.

så kos dere ute på livet, jeg vil klare eksamen på tirsdag

stop existing, start living

kanskje i morgen

varje gång jag ser dig exploderar det nånting inom mig, det räcker att du ler mot mig så kapitulerar jagaltså.. jeg er jo kanskje den minst spontane personen i hele verden. jeg liker å planlegge ting, er kjedelig på den måten der. men så i går bare.. VI BESTILLER EN TUR TIL EGYPT! og så var det gjort. 9.juni reiser jeg en uke til egypt sammen med hun ene fine. gleder meg mer enn alt i hele verden og klarer nesten ikke tenke på noe annet... sånn som på eksamen for eksempeleksamen? dfghjkløæfghkljhgfds

hits