mai 2011

30.mai.2011

just breathe

chromatics - im on fire

jeg har det så bra for tiden. type superduper fint. trenger ikke fortelle meg selv det lenger en gang. fordi jeg vet. jeg kjenner det. men så juger jeg egentlig bare. fordi noen kvelder.. eller dager.. da er ikke alt like fint mer. da gjør det vondt igjen. og så vet man ikke lenger

ja

if you love two people at the same time, choose the second one, because if you really loved the first one you wouldn't have fallen for the second.

sommer på jorda, smil overalt

solen min skinner og bikinen har vært på helt siden jeg kom hjem fra shellet. mmmm, hva skal vel jeg med thailand når jeg har mitt eget lille paradis her ute på verandaen min? 

i går vet dere så var jeg på elixia på en sånn total time. kdgsjlfasdfskjlgvews. trodde seriøst jeg skulle kollapse der jeg sto å hoppet og danset og tok knebøy og utfall og og jaa.. og når jeg var ferdig.. herregud gele-ben sa du? men så er det jo den beste følelsen i hele verden og grunnen til at jeg forelsker meg i elixia om og om igjen. de redder meg. plutselig er man glad og elsker alt i hele livet.

i dag har lille prinsen min bursdag, han fyller 8 år.

 

story of my life

come with me to touch the sky


det her var himmelen for slike jenter som meg

hits