april 2011

welcome to paradisealt var så fint der. jeg vil tilbake til det livet. vil våkne opp med sommerfugler i magen hver eneste dag. vil le så mye at kinnene gjør vondt og tårene renner. vil spise verdens beste mat for nesten ingen penger. alt der nede var så vakkert og merkelig på en og samme gang. jeg var forlekset. jeg vil være forelsket i verden igjen.

jeg har fler bilder jeg vil dere skal se, bilder av en liten bambi og elefanter og fine tigergutter

there's something about sunday night that really makes you want to kill yourself....

det er litt sånn at jeg har lyst til å leve. leve ordentlig. skikkelig. ekte. men så vet jeg ikke helt hvordan. hvor skal man liksom starte. det burde jo være så lett, men så er det egentlig bare vanskelig. 

sol i hjertethallo alle fine fjes! lurer på om dere egentlig fremdeles er her? jeg har i allefall kommet hjem fra paradis. jeg har klappet en liten tiger, jeg har blitt løftet av en elefant, jeg har badet i krystrallklart vann og tuslet rundt med hvit sand mellom tærne, jeg har blitt kastet i sjøen om natten og ledd så mye at det har gjort vondt, jeg har blitt kjent med fine mennesker som gjør hjertet varmt.  jeg har vært lykkelig i tre uker nå. og nå har jeg planer om å leve videre på den samme rusen. det er det som er best for kroppen min. jeg trenger å legge vekk alt det som gjør vondt, tar det heller frem igjen den dagen da man er sterk.. solen min har jo dessuten kommet hit også nå, det er vår. jeg ser hestehov over alt. rart hvordan det plutselig blir så mye lettere å puste igjen.

også kommer jo påskeharen på besøk snart, han er min bestevenn. vi pleide å skrive hemmelige lapper til hverande i påsken når jeg var liten.

dere skal få bilder, vil at dere skal kjenne det jeg føler. bare en annen dag, hodet mitt går i surr og thailand føles som en drøm. litt sånn tristfin følelse

hits