mars 2014

i melt for mickeydet er det å ha hatt fri en hel uke, men ikke klare dra på skolen på mandag likevel. og man klarer ikke forstå helt hvorfor kroppen plutselig låser seg, helt ut av det blå.

i lillehammer var det snø, jeg kjøpte meg nye ski og gikk kveldsturer med de fineste. i bergen kjennes det ut som vår, det lukter vår. og så kom dagene da man regnet bort, men det gjorde ingenting. det er så deilig at det begynner å bli lyst når man står opp. dødsdeilig. nesten like deilig som det er å ha kjærestearmer rundt seg om natten igjen. jeg synes det er merkelig. rart. skummelt. skuldrene mine senket seg så fort han kom inn døra på mandagsmorgenen, akkurat som om jeg har gått anspent hele uken. holdt pusten. ja, akkurat sånn. uansett hvor mye kliss det er, så er det faktisk akkurat sånn. man kjenner det. sånn ordentlig. i hjertet sitt. det banker bare for han.

og jeg er lykkelig den ene dagen, bare for å smelle rett i bakken den neste. og slik går det. om og om igjen. akkurat som jeg har hengt meg opp. går på repeat.

hits