mars 2011

youre as weak as the hearts you break

you just stand still, look pretty

sometimes i find myself shaking in the middle of the night,
and then it hits me and i can't even believe this is my life.happy and sad. cold and passionate.

jeg har ikke sett deg på lenge. evigheter. men jeg har tenkt på deg. og plutselig når jeg satt på opus med ei fin jente og spiste verdens beste mat gikk du forbi meg. jeg så raskt ned. tok ikke sjansen på å gløtte opp igjen. jeg vet ikke om du så meg. vet ikke om du husker meg en gang? men jeg så deg. jeg husker deg. dagen etter var du innom jobben min og kjøpte brød. klump i halsen. jeg får alltid det når jeg faktisk må smile og si hei til deg. spørre om det skal være noe mer? kanskje du vil ha kvitering? pose? smil. ha det bra da! du sier ingenting. bare ser på meg. smiler. blikket ditt. jeg føler du husker meg. jeg føler du fremdeles leser meg som en åpen bok. du pleide å si det, at øynene mine sa mer enn hva jeg selv var klar over. hvorfor kan du ikke spørre hvordan jeg har det? jeg vil du skal spørre. jeg vil. kanskje du fremdeles husker den gangen da jeg plutselig møtte blikket ditt på skøyteisen med småsøskene mine. og jeg stivnet. snudde meg og gikk. forte skritt. kom ikke fort nok hjem. men jeg vil at du skal vite at jeg vil være som deg. jeg fant ut hva jeg ville gjøre med livet mitt på grunn av deg. det er så teit. men jeg savner deg.

herregud livet mitt er så teit for tiden. teit teit teit. men veldig fint også da. veldig fint.

kunder på shellet som bare vet fornavnet mitt, sjekker meg opp på facebook også. herregud, hvem gjør det? 4 stk. men liksom... hvem sjekker opp shelldama? de må jo være tapere. TAPERE. ja, tapere med store bokstaver.

it's like you feel homesick for a place that doesn't even exist

hei fine mennesker. snart er det min tur til å være lykkelig.fra den 28.mars - 20.april skal jeg tusle rundt i bikini og la solen farge kroppen min brun. da skal jeg drikke kald cola zero på boks og tømme ut den siste skvetten fordi den har blitt for varm, slik som jeg alltid gjør. jeg skal være fin på kvelder, med et hår som legger seg akkurat sånn det vil. jeg skal danse rundt med lykkerus i kroppen hele nattan lang, om ikke jeg sitter på verandaen med noen kort på hånda da. jeg skal kose med en tiger, bade med delfiner, og kanskje sitte på en elefant? vi får se hvor langt pengene strekker, men én av tingene SKAL jeg gjøre. de er jo på listen av ting jeg vil gjøre før jeg dør...  jeg får til og med se engel og hun andre fine som hun reiser rundt om i verden med. ilu verden.

JEG SKAL TIL THAILAND MED BESTEVENN!!

HERREGUD jeg må virkelig skjerpe meg nå, vil jo aller helst ikke se ut som en vandrende flodhest i bikini... det hadde jo sett passe dumt ut da

hits