mars 2010

fuck distance. be her now.

jeg var ensom. jeg følte meg alene. jeg trengte noen andre å tenke på, noen andre å få følelser for. deg. så klart. jeg begynte jo å like deg sånn ordentlig før han kom inn i bilde, før han erstattet deg. ring meg. prat med meg. si du ikke klarer å legge på. hvisk fine ord inn i øret mitt. hei himmelen. prat med meg til jeg sovner. 03.00. hade. ring meg i morgen. kom hit som vi snakket om før. ta han vekk som du fjernet følelsene for han. du er min hjertemedesin

det var en gang en prinsesse. og så begynte det å regnejeg er svak. jeg lot deg kvele meg, jeg lot deg dra ut alt det fine i meg, jeg lot deg skape store sår i sjelen min. jeg ga opp. jeg prøvde ikke en gang å kjempe. jeg bare ga opp.

det er flaut. jeg skammer meg.

i hope my love can blind you

-

denne helgen var jeg lykkelig helt til jeg gikk på en smell og gråt så mye at jeg kunne fylt flere verdenshav

skal ikke fortelle dere, for jeg vil ikke klage. kroppen er vond i dag. tårene ligger å presser, men skal ikke gråte.

helgen min har vært verdens beste, uten tvil. livet var fint da jeg satt i solen på en alt for liten veranda med alt for mange folk. sommerfuglene som egentlig ikke burde komme kom da du satt tett inntil meg, luktet på håret mitt, sa jeg luktet godt. jeg ville kysse deg, og mange ganger følte jeg at du ville det samme..

men i går natt var det ikke sånn mer

lika sorgset som förut men här finns inga brustna hjärtankanskje jeg vil ha det for mye. kanskje jeg prøver for mye. kanskje jeg bare må la det gå sin gang. kanskje det er på tide å sette seg ned og puste nå.

smil. bare smil.
hvorfor kaster jeg bort livet mitt i å ha det vondt?
hvorfor bruker jeg all min tid på å kjenne på alt det som gjør vondt?
slutt opp nå. en liten ting kan ikke ødelegge alt du er og alt du vil være.
bare se, det skal ikke være så vanskelig å se at du har det fint... trenger ikke være så vanskelig

define pretending...hallo, våkn opp.

i wanted to explode, to pull my ribs apart and let the sun inside..

i går hadde jeg verdens fineste kveld. jeg hadde det så gøy, så gøy at jeg fortsatt ler. alkohol kan være bra, hvertfall for sånne mennesker som meg. du vet, alle tanker bare forsvinner ut av denne verden, alt vett og alle grenser finnes plutselig ikke mer, også er man bare.. lykkelig. jeg gleder meg til russetiden, tror jeg kommer til å leve på en lykkerus i den perioden. det er så godt å være med verdens fineste mennesker, det er så godt å le, det er så godt å synge så høyt man kan, det er så godt å gjøre alle mulige slags teite dansemoves. og jeg som så ofte har tenkt at venner er noe jeg egentlig ikke trenger. de er jo noen engler. verdens fineste engler. er det rar noen tror på gud? nei. det må jo være noen eller noe større enn the big bang som har skapt disse vakre menneskene

jag ska riva mina murar tills vi ser varann

solen er som hjertemedisin for meg. den gjør meg glad. kjenner vårfølelsen fylle hele meg, nesten som å være forelsket. nei, bedre enn å være forelsket. jeg savner deg. du kommer hjem i morgen. lurer på hvordan det kommer til å bli å se deg på skolen. kommer du til å smile til meg? kommer du til å prate med meg? jeg sa jeg ikke ville det.. men jeg vil. men hør på sangen søte mennesker, den er fin. svensk er det fineste jeg vet.

jeg liker at rommet mitt har skråtak med vindu uten gardiner. det er så fint å se stjernene om natten, jeg ser på dem til jeg sovner. jeg pleier alltid irritere meg over at jeg ikke får sove, nå er det nesten som at jeg liker å ikke få sove. akkurat som at jeg ikke vil sove. tror jeg kunne sett på dem for alltid.
hits