februar 2012

does it hurt now?

för jag försvinner ibland
och alla frågar vad jag tänker på, men jag kan inte berätta
för man får inte tänka sådet er litt sånn at man står stille. snubler konstant. prøver å gripe taket etter noe, men det er ingenting å gripe tak i.

og så ser man seg tilbake, ser hvor utrolig langt man har kommet. man står ikke stille. man snubler ikke konstant. en fot foran den andre. er egentlig litt solt over seg selv, for der man er i dag er så mye bedre enn der man var for noen år siden. jeg har det mye bedre. så utrolig mye bedre. så vender man blikket oppover, smiler, er klar for å klatre videre. men så snubler man.

det er litt sånn at man står stille. snubler konstant. prøver å gripe taket etter noe, men det er ingenting å gripe tak i.

og så innser man at mye bedre fremdeles er veldig langt nede.
og man er sliten. så utrolig sliten

she turned her can'ts into cans and her dreams into plans


når jeg blir vekket midt på natten av en kald snute som vil ligge inntil meg, helst oppå armen min, da smelter hjertet mitt og jeg tenker at kanskje det ikke er så ille å bli en åtti år gammel kattedame likevel.

hjärtan som slår, vi står där vi stod, minns det som igår - förste gången du log, som om jag snubblade pladask på marken och dognoen ganger lurer jeg på om du bare sier slike ting for å se hvordan jeg reagerer. jeg blir usikker på om du tuller med meg. tuller du med meg? synes du det er så himla gøy å få hjertet mitt til å banke så alt for fort? synes du det er så himla gøy at magen min vrenger seg og at det kjennes ut som at hele verden stopper opp? synes du det er så himla gøy å farge kinnene mine rosa, sånn at mamma spør hvem er det du prater med nå da? du har jo kjæreste din tufs. det er ikke lenger deg jeg tenker på når jeg lukker øynene og kysser meg selv på hånden 11:11. det er ikke lenger deg. jeg vil ha gode karakterer på skolen nå. jeg vil ha mer energi til å være med fine jenter nå. jeg vil så mye mer nå. dessuten har en med blondt krøllete hår lagt merke til meg, og jeg liker å prate med han. men når du sier slike ting.. trekker frem gamle sommerfugler, får dem til å flakse igjen.. da vet jeg ikke lenger.. du roter det til for meg. du roter det alltid til for meg

men jeg er flink jente nå. jeg er det
jeg trenger ikke sommerfuglene dine lenger.
jeg gjør ikke det...

hits