februar 2010

der kjente jeg hjerte mitt revnehva om du er ødelagt. hva om jeg er ødelagt. ville vi ikke blitt hele sammen da? jeg trodde det. men hva om vi er ødelagt på forskjellige måter, på ulike steder, har forskjellige hakk. ville vi ikke bare støte hverandre vekk da? jo, så klart.

hei verden. jeg har ingen kjæreste mer


du sa vi ikke passer sammen. men hva om jeg kunne formet meg etter deg?
- jeg kunne slipt meg ned på de rette stedene,  jeg kunne blitt sterkere på enkelte områder.
      
du ga meg ikke sjansen til å passe sammen med deg en gang
jeg ga deg ikke sjansen til å passe sammen med meg, jeg spente bare bein og du slo deg

and we danced underneath the candelabrahei fine mennesker. jeg er glad i dag. alltid glad når solen skinner, ikke sant? jaa. sommerfuglene i magen er slitne, tror ikke de vil flakse på en stund nå. men det går bra. det skal gå bra. de trenger vel en pause en gang i blant de også.

jeg ser rosa hjerter over althjertet mitt lengter etter deg hele tiden. så fort jeg ser deg smelter jeg til en eneste stor dam. og når du kysser meg, da kan jeg kjenne sommerfuglene i magen flakse hardere enn de noen gang har gjort før. kjennes ikke ut som at jeg er meg selv lenger. men herregud som jeg liker det, beste følelsen jeg har hatt på lenge. åh jeg vil bare le, hele tiden. jeg er glad. veldig glad.

and when our hearts meet, i know you see

selvom det skremmer livet ut av meg, tror jeg at jeg kan si at den følelsen som fyller hele kroppen min nå, gjør meg lykkelig. jeg kom hjem klokken fire i natt, etter å ha vært hos denne personen som har fått meg til å miste kontrollen helt. jeg er forelsket. han trenger meg, jeg har tenkt til å være der. jeg er ikke alene mer. jeg er noens kjæreste. jeg er noen sin. og det beste, det er at han bare er min. dere skulle bare vist hvor bra det føles. jeg føler meg trygg igjen.

save your soul

jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. hva skal jeg gjøre? jeg får ikke til å puste

du kveler meg

love me, love me. just say that you love mehei søte mennesker. jeg vet det har vært ganske stille fra meg i det siste, men herregud, skolen prøver å drukne meg i både lekser, prøver og innleveringer. hadde den ikke vært bygd i mur hadde jeg tent på den, no kidding. åhh jeg føler jeg har så masse å fortelle dere, men i stede for å presse inn mest mulig informasjon i dette innlegget sparer jeg det heller til senere. fintslik. men folkens gjett hva da? JEG HAR FLYTTET. hih. jeg liker mitt nye hus, det liksom bare er...  større. også har pappan min hengt opp britney spears plakaten min fra jeg var liten over peisen, det gjør liksom hele stuen vår så fin. tullerbare.

dere kommer til å kvele hverandre, alle andre ser det, bare ikke du. man skal leve for hverandre, ikke av hverandre. det er det dere gjør. han er din luft. du får ikke puste uten han. vi merker det. du hadde dødd hvis han hadde gått fra deg. jeg håper ikke han gjør det, tror ikke han gjør det. men likevel, du burde klare å puste av deg selv.


hits