januar 2011

seduce me, please

love - elin ruth sigvardsson feat. lars eriksson

du sa jeg distanserte meg fra deg. hehehehehehehehehehehehehehehehe. FLOTT, here we go again.

hvorfor gjør jeg det hele tiden... ??

vi var aldrig kära i varann, det bare kändes likadanti natt drømte jeg at jeg fikk en liten jente. hun var så fin, også var hun min. hun hadde småe, skrukkete, men myke, baby hender. og en liten søt sussemunn, sånn som bare babyer har. jeg vil ha en liten venn. jeg er så redd for at jeg aldri kommer til å få en liten venn. jeg føler meg super teit som tenker sånt. jeg er jo bare 19 år. i sommer blir jeg 20. haha, jeg blir stressa. livredd for at tiden løper fra meg. livredd for at jeg ikke finner mannen min før det er for sent. livredd for at jeg ikke kan få barn. livredd for at det aldri skjer meg.

if you leave me, can i come too?


no matter where you are in the world, the moon will never be bigger than your thumb.
(dear john)

at this moment there are 6,470,818,671 people in the world. some are running scared. some are coming home. some tell lies to make it through the day. others are just not facing the truth. some are evil men, at war with good. and some are good, struggling with evil. six billion people in the world, six billion souls. and sometimes... all you need is one.

(one tree hill)


(denne siden er så finfinfin. jeg har lyst til å skrive ned alle de fine ordene i en like fin bok og gi den til noen jeg er glad i)

ja hvad var kjærligheten? en vind som suser i roserne, nei en gul morild i blodet. kjærligheten var en helvedeshet musik som får selv oldingers hjærter til å danse. den var som margeritan som åpner sig på vid væg mot nattens komme, og den var som anemonen som lukker sig for et åndepust og dør ved berøring. den kunde ruinere sin mand, gjenreise ham og brændemærke han igjen; den kunde elske mig idag, dig imorgen og ham imorgen nat, så ubestandig var den. men den kunde også holde fast som et ubrytelig segl og blusse like uutslukkelig til dødens stund, for så evig var den. kjærligheten er guds første ord, den første tanke som seilte gjennem hans hjærne. da han sa: bliv lys! blev det kjærlighet. og alt han hadde skapt var såre godt og han vilde intet ha ugjort igjen derav. og kjærligheten blev verdens ophav og verdens hersker; men alle dens veier er fulde av blomster og blod, blomster og blod.

(victoria av knut hamsun)

the reason it hurts so much to separate is because our souls are connected.
(nicholas sparks)


(bambi)

disney sanger! kjærlighet.
min liste er mye finere enn alle andre sin, jeg liker ingen andre sin. bare min.
dere liker også bare min.


the heart has reasons that reason cannot know.
(one tree hill)

dreams are always crushing when they don't come true. but it's the simple dreams that are often the most painful because they seem so personal, so reasonable, so attainable. you're always close enough to touch, but never quite close enough to hold and it's enough to break your heart.

(three weeks with my brother av nicholas sparks)


(500 days of summer)


(den sangen her skrev ei fin jente for litt siden i kommentarfeltet mitt. hvis du har det vondt, hør på denne. du klarer å puste igjen. hjertet slapper av.)


(looking for alaska av john green)

love is always patient and kind. it is never jealous. love is never boastful or conceited. it is never rude or selfish. it dose not take offense and is not resentful. love take no pleasure in others people's sins, but delights in the truth. it is always ready to excuse, to trust, to hope, and to endure whatever comes.
(a walk to remember)


her får dere min weheartit side, det er så mye fint på weheartit. jeg kan sitte i evigheter å se på bilder der. det er også herfra jeg tar nesten alle bildene på bloggen min fra.

after all... i'm just a girl, standing in front of a boy, asking him to love her.
(notting hill)

meredith: okay.... here it is. your choice, it's simple here on me. and I'm sure she's really great. but, derek, i love you... in a really, really big... pretend to like your taste in music, let you eat the last piece of cheesecake, hold a radio over my head outside your window, unfortunate way that makes me hate you. love you.... so pick me. choose me. love me.
(greys anatomy)
the best love is the kind that awakens the soul and makes us reach for more, that plants a fire in our hearts and brings peace to our minds.
(the notebook av nicholas sparks)

no promises

magen min. den danser når jeg hopper. tuller ikke. jeg har gått opp fire kilo. og det betyr at jeg er fem kilo over den vekta jeg trives med. det er ikke så trivelig. æsj. i dag skal jeg begynne å være flink.

ellers finner jeg lykken når jeg er på zumba. haha, herregud jeg synes det er så gøy!! ser ut som verdens største tard. men det gjør ikke så mye. hahaha åååh jeg elsker elixia. det gjør meg så glad.

jeg vil jeg vil jeg vil jeg vil. jeg har så lyst. men så bare stopp. stille. vil ikke. du sier jeg er akkurat som før. jeg er ikke det. jeg har forandret meg. jeg har forandret meg masse. men det er bare det at når det kommer til akkurat det punktet... da er jeg fremdeles akkurat den samme jenta som du ble kjent med.

and history books forgot about us and the bible didn't mention us, not even once


your song - ellie goulding

hjertet mitt lengtet. hjertet mitt lengter. ikke mye. men akkurat nok til at man må sette seg ned litt hver eneste dag bare for å holde seg på brystet der hjertet ligger. puste. kjenne.

jeg har lyst til å bo alene bare sånn at han kan være der hele tiden. super teit. han ringte meg for to dager siden. og først ville jeg nesten ikke ta telefonen. ville heller sove. men når jeg tok den.. åh. hva tenkte jeg på? sommerfugler i hele magen..

rart å tenke på at jeg var forelsket i han i 9/10. klasse. og at det fortsatt henger litt igjen. tror egentlig det er derfor jeg har vært vanskelig med kjærestene mine, fordi han har alltid vært der. ville heller ha han. men jeg kan heller ikke se for meg at jeg går av et tog, langt hjemme fra, bare for å møte en gutt. det er bare ikke sånn jeg gjør. dessuten er jeg redd for å ødelegge den følelsen jeg har for han. det er som regel det som skjer. men jeg liker å tro at han er litt mer spesiell enn alle de andre. for han er jo det?

han ser til og med ut akkurat sånn jeg liker. en liten blanding av aleksander with og carsten skjelbreid.... haha de er guttene mine. noen ganger lurer jeg på om jeg synes de er pene bare fordi de minner meg om han.

hits