januar 2010

random er finti dag mener jeg at historielæreren bare kan skyte seg selv. hvorfor? jeg bare er sint, hvertfall når det finnes slike ustabile historielærere som har fått meg til å kaste bort to hele dager til ingenting. men hei ikke mere negativt nå. dagen i dag har egentlig vært fin. jeg er til og med litt glad. bare fordi en gammel mann smilte sitt største smil til meg og sa hei. tenk hvis alle kunne gjort det, livet hadde vært så mye finere. det fikk hjertet mitt til å smile. dessuten fikk jeg 6 på religionsprøva. hva skjer med verden, jeg er ingen 6'er elev, men på de siste prøvene er det faktisk akkurat det jeg har vært. herregud. SMIL. men nå må tilbake til leksene, jeg vil jo aller helst ikke drukne. det hadde jo vært litt trist.

DESTROY, YOURSELF

dsfghjkløæfghjk

starving hurts the soul when you're hungry for some love

skulle ønske jeg bare kunne la meg selv føle alt jeg vil føle for deg. skulle ønske jeg bare kunne la sommerfuglene flagre vilt rundt uten å være redd for at de vil forsvinne. skulle ønske alt som foregår i hodet mitt bare kunne slutte. jeg liker ikke følelser, jeg liker ikke å være avhengig av noen for å være glad, jeg liker ikke at sommerfuglene i magen gjør vondt. det skal jo være godt, det er meningen at det her skal være den beste følelsen i verden. men det er ikke det. det gjør vondt. du vet, du gjør det bedre, men det gjør fortsatt vondt. ikke din feil, det bare er sånn det er. jeg er usikker. jeg er redd. jeg er akkurat som før, trodde alt ville bli annerledes. ingenting er annerledes. jeg er fortsatt bare meg.

and wake up to your face against the morning suni dag. jeg liker ikke i dag. i dag gjør vondt. jeg fryser. jeg vil ha noen varme hender som jeg kan krype inn i, som kan holde rundt meg, som kan ta bort alt det vonde. i det siste har jeg bare gått å ventet, jeg har prøvd  å forberede meg på at denne dagen ville komme. men den kom alikevel så alt for fort. farmor klarte ikke mer i dag, hun dro fra oss, døde. i dag er vond. i dag burde aldri finnes. jeg vil ha i morgen, gi meg i morgen. bare gi meg alt annet enn i dag. vær så snill?
hits