changing of the seasons

jeg er så glad i barn. men jeg blir kvalm av dem. jeg får det bare ikke til. og jeg sliter sånn med meg selv hver eneste gang de tar over hele leiligheten. tar over hele han. de tar all plassen og det er ikke lenger plass til meg. de tar all luften og jeg får ikke puste.

og dette er det eneste som er dumt med han. det eneste jeg misliker ved han. han har bagasje. ja, jeg kaller dem for bagasje. en jævla fuckings gedigen bagasje. en slik en som ville gitt deg en dødsdyr overvekt om du skulle ut å reise.

og hvis du synes jeg er teit eller egoistisk, så har du helt rett. jeg har i alle fall alltid tenkt det om slike mennesker, men vips så har jeg blitt et slikt menneske selv.

og det var en periode hvor jeg prøvde å akseptere at de alltid vil være her, hvor jeg prøvde å bli en del av dem. men tingen er jo nettopp det at jeg aldri kommer til å bli en del av dem. ikke på ordentlig i alle fall. de er produktet av han og henne. jeg vil alltid bli stående igjen utenfor.

og jeg vet ikke om det går an å forstå, men jeg synes det gjør så vondt at alt inni meg vrenger seg. og uansett hvor dårlig gjort det er overfor dem, så gir latteren deres meg hodepine. og selv om jeg aller helst vil stå der med åpne armer, så har jeg lukket døra for lengst

 

 

Ingen kommentarer

Krollalfa

05.11.2014 kl.04:16

du sier det så alt for mange ikke tør. sårt, ekte, fantastisk

Skriv en ny kommentar

hits