girls chase boys chase girlskroppen min tåler ikke alkohol mer. men jeg drikker jo ikke så ofte, så det er kanskje ikke så rart. men jeg begynner å snøvle etter bare en halv flaske med vin, kjenner at øynene mine ikke klarer fokusere helt, og så drikker jeg likevel opp resten av vinflaska og kjenner at verden går litt rundt. så drar jeg hjem klokken 23.00 og taxisjåføren lurer på om jeg faktisk virkelig vet hvor jeg bor? JA, JEG VET FAKTISK VIRKELIG HVOR JEG BOR SELV OM JEG ER FULL. og taxisjåføren lurer på om jeg ikke vil kjøre meg en liten tur, han skal selvfølgelig slå av taxameteret. NEI. nei, jeg vil bare hjem. mange taxisjåfører er ekle. jeg synes det burde være kamera i bilene deres. jeg synes du skal sette deg i baksetet, ikke foran. jeg synes aller helst at fulle jenter ikke skal ta taxi hjem alene, du burde ikke gå alene hjem heller. du burde egentlig ikke gjøre noen ting alene. du kan ikke en gang gå alene på doen i hotellresepsjonen mens kjæresten sitter i sofaen og venter

4 kommentarer

Victoria Wee

05.10.2014 kl.20:16

isj da. tar forsåvidt bare en taxi, oslotaxi, de sier ikke så mye, men kjører jævlig fort. norgestaxi er greie de også, litt dyre bare, men kjører heldigvis ikke så fort at man blir bilsyk. Har ikke blitt sjekket opp noensteder.

ingen vet om denne bloggen

08.10.2014 kl.02:15

jeg vet, dritekkelt, natt til 18.mai i år begynte taxisjåføren å ta på hånda mi. jeg sa til ham ikke å gjøre det, og så gjorde han det igjen. jeg betalte for meg, så han ikke skulle tro at jeg skulle stikke fra regninga, og så skreik jeg til ham, hylte til ham, at du får faen fitte meg ikke lov til å holde på sånn her. jeg tok taxinummeret, løp inn i leiligheten min stappfull av adrenalin og gråt meg i søvn, for alle de jentene som ikke klarer å si imot, for alle de som får verdighetem sin frarøvet på et blunk.

ida

08.10.2014 kl.19:57

V. Wee: haha, jeg bor jo ikke i oslo- men en gang da jeg tok taxi der, herrejesus så fort han kjørte! og de aller fleste er jo ålreite og gjør bare jobben sin, men så finnes det også de som ikke vet forskjellen mellom rett og galt. men sånne finnes det vel overalt- taxisjåfør eller ei.

ida

08.10.2014 kl.19:59

ingen vet om denne bloggen: :( skulle ønske sånne mennesker ikke fantes, de gjør verden ekkel

Victoria Wee

09.10.2014 kl.15:49

jeeeg veit du bor i bergen :P måtte bare prestere at oslotaxi er forsåvidt best HER, men ellers vet jeg ikke hvilken som er best i Bergen

Skriv en ny kommentar

hits